This miniature castle now has a fully fitted bathroom created within the brick vaulted basement, a galley kitchen and lounge bedroom to the first floor, linked by a reconstructed oak and pine helical staircase situated in the South West turret which had to be carefully edged into the stonework.

The staircase leads up to the fully leaded roof terrace overlooking the Shuttleworth Estate and the rolling Bedfordshire countryside.

Its stone balustrade and fine hand rubbed brickwork now skilfully restored, with the replacement of the cast iron railings and finely carved entrance portico being all testament to the attention to detail the Architect, Building Control Officer and the Conservation Planning Officer gave to this project.

In conjunction with the great skill employed by ourselves, paid to rejuvenate this beautiful building into what is once again an historical gem in the Bedfordshire countryside.